ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη στο πολιτικό γραφείο του Χ. Τσιόκα

διάρρηξη-στο-πολιτικό-γραφείο-του-χ-τσ-309356

Χτες το βράδυ άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο της οικοδομής που στεγάζεται το γραφείο του Χάρη Τσιόκα, στην οδό 26ης Οκτωβρίου 10 στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες έσπασαν τις κλειδαριές ασφαλείας του πίνακα τηλεφώνων της οικοδομής και έκοψαν τις τηλεφωνικές συνδέσεις του Πολιτικού Γραφείου και ορισμένων άλλων επαγγελματικών γραφείων που στεγάζονται στην ίδια πολυκατοικία. Ο στόχος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ήταν «να δημιουργήσουν πρόβλημα στα θετικότατα μηνύματα αλληλοεπικοινωνίας του Χάρη Τσιόκα με τους πολίτες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».Η κρατική ασφάλεια που ήδη έχει επιληφθεί του θέματος συγκέντρωσε οπτικό και λοιπό υλικό προκειμένου να αξιοποιήσει τα ίχνη που άφησαν πίσω.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο Χάρης Τσιόκας δήλωσε : «Με τέτοιες, παρωχημένες αντιδημοκρατικές – φασίζουσες πρακτικές και μεθόδους από όπου και αν προέρχονται δεν ανακόπτεται ο διάλογος, ούτε περιορίζεται η πολιτική δράση. Συνεχίζω τον αγώνα με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να είναι ρυθμιστής των εξελίξεων με δίκαιο, προοδευτικό λόγο και κατεύθυνση».

Ο κ. Τσιόκας, ενημέρωσε επίσης και τους followers του στο twitter για το θέμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου