ΕΛΛΑΔΑ

Ευ. Βενιζέλος: Καμία περικοπή τον Ιούνιο

ευ-βενιζέλος-καμία-περικοπή-τον-ιούνι-309368

“Καμία οριζόντια περικοπή σε μισθούς και συντάξεις τον Ιούνιο” τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας τις προγραμματικές δεσμεύσεις του Κινήματος.

Ο κύριος Βενιζέλος μίλησε για σταθερό φορολογικό σύστημα για δέκα χρόνια και σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών. Την οριστική έξοδο από το μνημόνιο σε διάστημα τριών ετών έθεσε ως στόχο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζοντας τις προγραμματικές δεσμεύσεις του Κινήματος και συμπλήρωσε ότι ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, έχουμε διανύσει τα 2/3 του δρόμου.

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι σε τρία χρόνια η Ελλάδα θα είναι δημοσιονομικά αυτάρκης και ισοδύναμο μέλος της ευρωζώνης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, πάντως, ότι για να γίνει αυτό πρέπει να υιοθετηθεί το εθνικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης που προτείνει, από τον ελληνικό λαό που πρέπει να δώσει μια καθαρή εντολή και δεύτερο να επιτευχθεί η δημιουργία ενός εθνικού πολιτικού και κοινωνικού συναγερμού.

«Το "όχι", που εξεστόμισε σήμερα ο κ. Βενιζέλος για τους νέους φόρους, τις οριζόντιες περικοπές και τις νέες επιβαρύνσεις σε μισθωτούς και συνταξιούχους θα είχε αξία να τα πει στο δεκάμηνο που είχε την ευθύνη της Οικονομίας στα χέρια του", σχολίασε η Κοινωνική Συμφωνία, με αφορμή την παρουσίαση των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΠΑΣΟΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου