ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτότητες και Διαβατήρια για αργοπορημένους ψηφοφόρους

ταυτότητες-και-διαβατήρια-για-αργοπο-309673

Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν την παραμονή και ανήμερα των εκλογών, Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαΐου, τα Γραφεία Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Τα γραφεία ταυτοτήτων,το Σάββατο 5 Μαίου θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 6 Μαϊου -ημέρα των εθνικών εκλογών-θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Η αντικατάσταση αλλά και η έκδοση δελτίων ταυτότητας θα γίνεται άμεσα, ακόμη και την ημέρα της ψηφοφορίας, εφόσον προσκοπιστούν από τον ενδιαφερόμενο όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

Τα γραφεία διαβατηρίων, το Σάββατο 5 Μαϊου θα λειτουργούν από τις 07.30 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 6 Μαϊου θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Το προσωπικό θα παρέχει τις υπηρεσίες του στο κοινό, για την παράδοση των διαβατηρίων, που έχουν ήδη εκτυπωθεί και είναι έτοιμα για να τα παραλάβουν οι δικαιούχοι τους, προκειμένου αποτελέσουν αποδεικτικά στοιχεία ταυτότητας κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι πολίτες να βρούν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr / Οδηγός του Πολίτη – Δικαιολογητικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου