ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο Αιμίλιος Λιάτσος

συνελήφθη-ο-αιμίλιος-λιάτσος-309977

Στο Α.Τ. Συντάγματος οδηγήθηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή +13», Αιμίλιος Λιάτσος, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Έλενα Τζούλη, σύζυγος του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για παραβίαση δικαστικής απόφασης, σύμφωνα με την οποία δεν έπρεπε να αναφέρεται στην εφημερίδα το όνομα της Έλενας Τζούλη.

Σήμερα η εφημερίδα δημοσιεύει συνέντευξη του χουντικού προπαγανδιστή Γιώργου Γεωργαλά, η οποία αναφέρεται σε συνομιλία του με τον Πάνο Καμμένο αλλά και σε παρέμβαση της συζύγου του. Η υπόθεση αφορά στη συγγραφή βιβλίου για την «17η Νοέμβρη», υπόθεση παλαιά και… πολύπλοκη.

Τα παραλειπόμενα του… δημοσιεύματος

Ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13», σε δημοσίευμά του επίσης, ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του, εμφανίζει κέρδη της τάξεως των 1 δισ. δραχμών.

Στους υπότιτλους του βασικού θέματος σημειώνεται επίσης ότι ο κ. Καμμένος «κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος».

Επιπλέον, γίνεται μνεία στη σύζυγο του κ. Καμμένου, Ελένη Τζούλη, για την οποία αναφέρεται ότι «καταδικάστηκε για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών».

Τη σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου σχολίασε ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου