Στυλίδα: Συνελήφθη γνωστός λαϊκός τραγουδιστής – Η έρευνα των Λιμενικών και οι συσκευασίες με τον λαθραίο καπνό

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-25, 16:59:17
Στυλίδα: Συνελήφθη γνωστός λαϊκός τραγουδιστής – Η έρευνα των Λιμενικών και οι συσκευασίες με τον λαθραίο καπνό

Γνωστός δημοτικός-λαϊκός τραγουδιστής έπεσε στα χέρια των Λιμενικών του Λιμεναρχείου Στυλίδας, τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, με την κατηγορία της αγοραπωλησίας και μεταφοράς λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, από την αξιοποίηση των πληροφοριών που είχε το Γραφείο Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Στυλίδας, εντοπίστηκε ο τραγουδιστής με μία ακόμη φίλη του, να έχουν στο αυτοκίνητό τους 20 συσκευασίες χύμα καπνού των 1000 gr η καθεμιά, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Οι συσκευασίες βρίσκονταν μέσα σε ένα κλειστό συσκευασμένο χαρτοκιβώτιο.

Αρχικά προσήχθησαν στο Λιμεναρχείο για το λόγο αυτό και στη συνέχεια συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου “περί εθνικού τελωνειακού κώδικα”, καθώς και “περί συναυτουργίας”. 

Τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και πρόκειται να αποσταλούν στο Τελωνείο Στυλίδας, το οποίο θα προσδιορίσει τους αναλογούντες φόρους και δασμούς.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο διακίνησης και απόκρυψης λαθραίων καπνικών προϊόντων, το οποίο πρόκειται, επίσης, να παραδοθεί στο Τελωνείο Στυλίδας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ η σχηματιζόμενη δικογραφία θα υποβληθεί στο πλαίσιο της τακτικής διαδικασίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=