ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρή απάντηση ΝΔ στον Ευάγγελο Βενιζέλο

σκληρή-απάντηση-νδ-στον-ευάγγελο-βενι-314747

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον Ευάγγελο Βενιζέλο η ΝΔ με αφορμή τα όσα είπε στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ως τον άνθρωπο που συνέταξε, επέβλεψε και εκτέλεσε το Μνημόνιο.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως «πανικοβλημένος από την κατάρρευση του κόμματός του, ψεύδεται ασύστολα». Ο κ. Μιχελάκης αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «λάθος εκτίμηση» την υπόθεση του δημοψηφίσματος υπενθύμισε πως ο σημερινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «στις 31.10.2011, έλεγε για την τυχοδιωκτική πρόταση Παπανδρέου ότι ήταν κίνηση εκτόνωσης και λύτρωσης».

Σχετικά με το Μνημόνιο το οποίο ο κ. Βενιζέλος το χαρακτήρισε ελλιπές, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγορεί τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως προσπαθεί σήμερα να εμφανιστεί αντίθετος με το Μνημόνιο.

«Ο κ. Παπακωνσταντίνου, όμως, τον έχει ήδη καρφώσει για το ρόλο που έπαιξε και, μέχρι σήμερα, δεν του έχει απαντήσει. Ότι, δηλαδή, ο κ. Βενιζέλος ήταν από τους βασικούς συντάκτες του Μνημονίου, όχι μόνο ως υπουργός, αλλά και ως νομικός. Δηλαδή, στην ουσία, ο κ. Βενιζέλος, διάδοχος και συνεχιστής της πολιτικής Παπανδρέου, είναι αυτός που συνέταξε, επέβλεψε και εκτέλεσε το Μνημόνιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου