ΕΛΛΑΔΑ

Μετ’ εμποδίων τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά – Κανονικά τα δρομολόγια από Ραφήνα

μετ-εμποδίων-τα-ακτοπλοϊκά-δρομολόγ-315716

Προβλήματα σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου προκαλεί η έντονη βροχόπτωση που πέφτει από νωρίς το πρωί σε όλο το λεκανοπέδιο. Λόγω της συσσώρευσης των υδάτων η Τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο για Αργοσαρωνικό, ενώ δεν απέπλευσε το Χαι σπιντ (07:30) για Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα και δε θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του Σπιντ Ράνερ (12:00) για Σέριφο και Σίφνο.

Κανονικά εκτελούνται από τις 9 το πρωί τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας.

Λόγω της ισχυρών ανέμων, το πλοίο «Κνωσός Παλλάς» που ήταν προγραμματισμένο να δέσει στις 6 το πρωί, κατάφερε τελικά να προσεγγίσει το λιμάνι του Πειραιά σχεδόν 2 ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, από το βράδυ της Τρίτης θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής στέρεας και την Εύβοια.

Τα φαινόμενα αυτά κατά τη διάρκεια της νύχτας και την Τετάρτη θα επεκταθούν στη Θράκη, το ανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και μέχρι αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Παράλληλα θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι 7 με 9 μποφόρ θα πνέουν στο αιγαίο που σταδιακά την Τετάρτη θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου