ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση Γ. Μιχελάκη στη Φ. Γεννηματά για Τσοχατζόπουλο

απάντηση-γ-μιχελάκη-στη-φ-γεννηματά-γι-315994

«Ο κ. Βενιζέλος, αντί να επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, ας θυμηθεί τι έκανε το 2004 και το 2005, στην Εξεταστική Επιτροπή ως συνήγορος του κ. Τσοχατζόπουλου", αναφέρει ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στα όσα δήλωσε η κ. Γεννηματά για τα σκάνδαλα των TOR-M1 και των υποβρυχίων, καθώς και για το ρόλο του κ. Βενιζέλου.

"Ο κ. Βενιζέλος –αν είναι δυνατό! – έλεγε, τότε, ότι οι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών του κ. Τσοχατζόπουλου, που είχαν εντοπιστεί, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αριθμοί τηλεφώνων. Ισχυριζόταν, μάλιστα, ότι πήρε έναν από αυτούς και βγήκε στο τηλέφωνο κάποιος βουλευτής.

Να θυμίσουμε ακόμα στον κ. Βενιζέλο, ότι έδωσε, τότε, δύο συνεντεύξεις για να υπερασπιστεί τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά και να καταγγείλει τη Ν.Δ. που επέμενε στη διαφάνεια και το σεβασμό του δημόσιου χρήματος", σημειώνει ο κ. Μιχελάκης

"Σε ό,τι αφορά την απόλυτα σωστή στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου", συνεχίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, "να μην δοθεί ούτε ένα ευρώ, εάν πρωτύτερα δεν προχωρήσουν οι εργασίες για την ολοκλήρωση και την παράδοση των υποβρυχίων, είναι αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ".

"Το ίδιο ισχύει", λέει καταλήγοντας, "για την απόφαση του κ. Αβραμόπουλου, να μην γίνει στο μέλλον, καμία πληρωμή, εάν πρωτύτερα δεν δοθεί έγκριση από την Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής".

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου