ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε η Λιάνα Κανέλλη για τα επιδόματα των ΑμεΑ!

ξέσπασε-η-λιάνα-κανέλλη-για-τα-επιδόμα-318838

"Ενάμιση χρόνο πληρώνουν 2 ευρώ τη γαμ…ένη τη βενζίνη να πηγαινοέρχονται"!

Είχε μόλις ολοκληρωθεί η ζωντανή σύνδεση με τον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, εκεί όπου πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες "Το Πανηγύρι της Αγάπης". Το κέντρο απασχόλησης ενηλίκων με νοητική υστέρηση «Το Εργαστήρι- Λίλιαν Βουδούρη» και οι 100 νέες και νέοι με νοητική υστέρηση, ηλικίας 17 ετών και άνω που απασχολούνται καθημερινά στους χώρους του, με το σύνθημα «Kάνε το καλό και ρίξ’ το στο Μετρό», εκθέτουν προς πώληση τα πασχαλινά αντικείμενα που οι ίδιοι έχουν κατασκευάσει.

Η Λιάνα Κανέλλη, καλεσμένη του Γιώργου Παπαδάκη διηγήθηκε την ιστορία του φίλου της του Μηνά, του οποίου η αδερφή αγωνιζόταν για καιρό να πείσει το δικαστήριο ότι ο Μηνάς είναι άτομο με αναπηρία. Η βουλευτής του ΚΚΕ δεν άργησε να ξεσπάσει σχετικά με το θέμα:

"Αποκτώ φονικά ένστικτα όταν μαθαίνω ότι κόβονται επιδόματα! Η αδερφή του φίλου μου του Μηνά έφαγε τρεις εβδομάδες στα δικαστήρια να αποδείξει τι είναι ο Μηνάς! Επειδή μπορεί να υπήρξαν τρεις απατεώνες! Υπάρχουν δάσκαλοι, φυσιοθεραπευτές που ενάμιση χρόνο πληρώνουν 2 ευρώ τη γαμ….ένη τη βενζίνη να πηγαινοέρχονται στη δουλειά αυτή, να στηρίζουν αυτά τα παιδιά απλήρωτοι"!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου