ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 37χρονου στα Χανιά

δολοφονία-37χρονου-στα-χανιά-319064

Ακόμα ένα έγκλημα καλούνται να εξιχνιάσουν οι διωκτικές αρχές στα Χανιά. Το βράδυ της Τρίτης, διερχόμενος οδηγός βρήκε πεσμένο και σοβαρά τραυματισμένο δρόμο στην περιοχή των Κατσιφαριανών Χανίων έναν άνδρα, ενώ δίπλα του υπήρχε ένα ποδήλατο.

Αρχικά, ο οδηγός πίστεψε ότι επρόκειτο για θύμα εγκατάλειψης τροχαίου και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον 37χρονο με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Το είδος των τραυμάτων προκάλεσαν τις υποψίες της αστυνομίας και στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και αρμόδιο συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, από την αυτοψία διαπιστώθηκε πως τα τραύματα που έφερε ο 37χρονος και ειδικά στο κεφάλι, ήταν αδύνατον να έχουν προκληθεί από τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο άνδρας.

Απο τους αστυνομικούς εξετάζονται δύο ενδεχόμενα. Είτε ο 37χρονος να χτυπήθηκε από κάποιους στο συγκεκριμένο σημείο και να στήθηκε σκηνικό τροχαίου, είτε να τον χτύπησαν αλλού και να τον μετέφεραν εκεί.

Περισσότερα αναμένονται μετά την διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής στην σορό του 37χρονου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε σχέση με τη «νύχτα», αφού εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Μάλιστα πριν από περίπου μια εβδομάδα, ο 37χρονος είχε συμπλακεί με ομάδα αλλοδαπών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου