Συγκεντρώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τον 77χρονο αυτόχειρα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-04-04, 18:53:43
Συγκεντρώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τον 77χρονο αυτόχειρα
Συγκεντρώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τον 77χρονο αυτόχειρα.
Συγκέντρωση αύριο στο Βόλο διοργανώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ .
Τα κοινωνικά δίκτυα γίνονται για μια ακόμα φορά το μέσο για τη διοργάνωση συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, αλλά και την Καμάρα Θεσσαλονίκης στη μνήμη του 77χρονου που αυτοκτόνησε, νωρίς το πρωί.
Στο Facebook έχουν ήδη δημιουργηθεί σελίδες με τίτλο «Όλοι στο Σύνταγμα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο» (18:00) και «Όλοι στην Καμάρα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο» (19:00).
Παράλληλα, στο Σύνταγμα σπεύδουν δεκάδες άνθρωποι για να αφήσουν λίγα λουλούδια και σημειώματα στο σημείο όπου ο 77χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του.Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» οργανώνουν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουv στον 77χρονο.«Καταγγέλλουμε με την σημερινή μας Μοτοπορεία όλους αυτούς που ποδοπάτησαν το Σύνταγμα της Ελλάδος και κατακρεούργησαν κάθε δομικό συστατικό της δημοκρατίας που δήθεν υπηρετούν.»
Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα αδελφού μας σήμερα. Με την σημερινή πορεία μας στέλνουμε το μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους και την ψυχή τους» αναφέρουν.
Σημείο συνάντησης: πάρκινγκ θεάτρου Λυκαβηττού (17:30).
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=