ΕΛΛΑΔΑ

Ισόβια στους ψυχρούς δολοφόνους του επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη

ισόβια-στους-ψυχρούς-δολοφόνους-του-ε-326747

Σε ισόβια κάθειρξη και 17 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η 28χρονη Πολωνή χορεύτρια και ισόβια κάθειρξη και 20 χρόνια φυλάκιση στον εραστή της για την φρικτή δολοφονία του 73χρονου επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη στη Μύκονο.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της γυναίκας αράχνης και του συντρόφου της και τα στοιχεία που βγήκαν από αυτές έκαναν τους δικαστές να μιλούν για ένα έγκλημα άνευ προηγουμένου.

Όπως σας έγραψε και χθες το Star.gr οι καταθέσεις των δύο δολοφόνων ότι τον βασάνισαν σχίζοντας τις σάρκες του με σπασμένα γυαλιά και τη μασιά από το τζάκι του σπιτιού είχαν σοκάρει τους δικαστές.

Συγκεκριμένα η Πολωνέζα χορεύτρια είχε υποστηρίξει στην απολογία της ότι της είχε δώσει χρήματα για να αγοράσει σπίτι, ενώ ο σύντροφος της την προέτρεπε να του αρπάξει ακόμα περισσότερα έτσι ώστε να μην χρειαστεί να έρθει ξανά σε επαφή.

Από την πλευρά του ο πολωνός σύντροφός της παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε σε διάφορα σημεία τους σώματός του και ότι τον βασάνισαν μαζί με την σύντροφο του, αλλά αρνήθηκαν ότι τον σκότωσαν.

H πρόταση του Εισαγγελέα να κριθεί η 28χρονη Πολωνέζα και ο σύντροφός της ένοχοι για ανθρωποκτονία και ληστεία και για τον τρίτο κατηγορούμενο να κριθεί ένοχος μόνο για την ληστεία έγινε δεκτή από τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Σάμου. Σοκ προκάλεσε σε όλους το πόσο ατάραχοι δέχτηκαν την απόφαση οι κατηγορούμενοι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου