ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 58χρονου για διακίνηση ναρκωτικών στη Χαλκίδα

σύλληψη-58χρονου-για-διακίνηση-ναρκωτι-327796

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι στη Χαλκίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 58χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για νομοθεσία περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, εντόπισαν τον 58χρονο στη Χαλκίδα και σε έρευνα που διενεργήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις δυο οικίες του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 1 νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους 21 γραμμαρίων.

· 974 ναρκωτικά χάπια, διαφόρων τύπων.

· 200 φιαλίδια διαλύματος μεθαδόνης, συνολικού όγκου άνω των 8 λίτρων.

· 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

· 1 πιστόλι με γεμιστήρα και τέσσαρα φυσίγγια.

· 1 πτυσσόμενη ράβδος.

· 4 κινητά τηλέφωνα.

· Το χρηματικό ποσό των (265) ευρώ.

· Διάφορα υλικά κατάλληλα για συσκευασία δόσεων ηρωίνης.

Από τη μεθοδική αστυνομική έρευνα, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 58χρονος, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από περιοχές της Αττικής, τις οποίες στη συνέχεια διέθετε σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου