ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 24χρονης: Κατέθεσε ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι

βιασμός-24χρονης-κατέθεσε-ο-φερόμενος-ω-182977

Συνεχίζεται η ανακριτική έρευνα για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνεχίζονται οι καταθέσεις των εμπλεκομένων, μεταξύ αυτών, σύμφωνα με την ΕΡΤ, και το πρόσωπο που φέρεται ότι διοργάνωσε το πάρτι, γεγονός το οποίο αρνήθηκε.

Επιπλέον, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα -εκτός των τεσσάρων προσώπων που εμπλέκονται- και από άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στη σουίτα.

Από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Αύριο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Παράλληλα, την Παρασκευή αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση.

Όπως αναφέρει το Voria.gr, αύριο (28/01) αναμένεται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα που εστάλησαν στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης και έτσι θα βγει και το τελικό πόρισμα για το εάν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης κοπέλας.

Ο εργοδότης της Γεωργίας καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές

Μετά τη μήνυση που δέχθηκε από τον Μάνο Παπαδόπουλο, για αρπαγή και ξυλοδαρμό, ο εργοδότης της 24χρονης καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές.

«Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε «τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές» τόνισε μεταξύ άλλων ο εργοδότης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, το περιστατικό αυτό μάλιστα μετέφερε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος και στην κατάθεση που έδωσε την Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο εργοδότης της 24χρονης περιέγραψε ακόμη την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρήκε την κοπέλα όταν τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για τη «νύχτα φρίκης» που πέρασε στη σουίτα του ξενοδοχείου.

NEWS247.GR

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου