ΕΛΛΑΔΑ

Απότακτος αστυνομικός «μαδούσε» επί τρία χρόνια ηλικιωμένους!

απότακτος-αστυνομικός-μαδούσε-επί-185702

Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός ζευγαριού ηλικιωμένων που κατοικούν σε κοινότητα της περιοχής της Αμφιλοχίας ένας 40χρονος απότακτος αστυνομικός και κατάφερνε επί τρία ολόκληρα χρόνια να ζει πλουσιοπάροχα, κάνοντας «αφαιμάξεις» στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους!

Ο αδίστακτος πρώην υπηρέτης του νόμου είχε βάλει στο χέρι τις τραπεζικές κάρτες των ηλικιωμένων χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις, ότι τάχα θα πλήρωνε τις υποχρεώσεις τους. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να αποσπάσει τμηματικά από τον Ιούλιο του 2018 ως τον περασμένο Δεκέμβριο το υπέρογκο ποσό των 125.000 ευρώ! Και, πιθανότατα, θα εξακολουθούσε να περνάει ζωή και κότα, αν οι ηλικιωμένοι δεν αποκάλυπταν σε συγγενικά τους πρόσωπα ότι ο 40χρονος είχε αναλάβει την πληρωμή των λογαριασμών τους!

Όταν διαπιστώθηκε ότι από τις καταθέσεις τους είχε κάνει φτερά ο τεράστιο ποσό, υπέβαλαν μήνυση στην Ασφάλεια Αγρινίου, άνδρες της οποίας έκαναν έρευνα στο σπίτι του πρώην συναδέλφου τους και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν ένα αεροβόλο για το οποίο δεν είχε άδεια. Ο 40χρονος απότακτος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων, αλλά και με την δικογραφία για απάτη που σχηματίστηκε σε βάρος του, καθώς το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου