ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για το χάος στην Αττική Οδό

εισαγγελική-παρέμβαση-για-το-χάος-στη-188737

Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος.

Tην παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε ο εγκλωβισμός οδηγών στην Αττική Οδό.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος.

Ουρές χιλιομέτρων

Οι ουρές που σχηματίστηκαν ήταν πολλών χιλιομέτρων. Στο απέραντο λευκό του χιονιού, χιλιάδες οχήματα σταματημένα το ένα δίπλα στο άλλο δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε μπρος ούτε πίσω. Μάλιστα η Πυροσβεστική υπηρεσία αναγκάστηκε να ζητήσει από την Τροχαία να μην στέλνει άλλα οχήματα προς τις εσόδους και εξόδους της Αττικής οδού.

Καλέσαμε το 1024 της Αττικής Οδού. Πιο εύκολα πιάνεις το τζόκερ παρά να σου απαντήσουν. Πήραμε την Πολιτική προστασία και μας είπαν ότι υπεύθυνη είναι η Αττική Οδός».

«Η είσοδός μας στην Αττική Οδό έγινε στις 13.30 από την εσόδου Κορωπίου και τώρα είμαστε 950 από την είσοδο», λέει στο MEGA ο Γιώργος Τζερεφός, εγκλωβισμένος οδηγός.

Νωρίτερα, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ανέφερε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό, από την εταιρεία διαχείρισης και πως αυτό θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου