ΕΛΛΑΔΑ

Στα λευκά και η Βουλή – Ο χιονιάς αναστέλλει τις εργασίες

στα-λευκά-και-η-βουλή-ο-χιονιάς-αναστ-189541

Η καρδιά της Αθήνας αναμένεται σύντομα να ντυθεί στα λευκά καθώς πέφτει πυκνό χιόνι, με το Σύνταγμα να έχει ήδη ασπρίσει. Την ίδια ώρα, στη Βουλή των Ελλήνων λόγω του χιονιά αναστέλλονται για σήμερα (24.01.2022) οι προγραμματισμένες εργασίες της εθνικής αντιπροσωπείας.

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίδα», που σαρώνει και την Αττική, δεν θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης του ΚΙΝΑΛ για την ακρίβεια και η συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή. Η συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για την κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας για την υλοποίηση έργων υποδομής για την ανασυγκρότηση και αναβάθμιση των πυρόπληκτων περιοχών της Ανατολικής Αττικής.

Επίσης με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της κακοκαιρίας αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Στο προαύλιο της Βουλής πάντως, η υπηρεσία έχει λάβει όλα τα μέτρα με ρίψεις αλατιού ώστε να παραμείνει ανοικτή η πρόσβαση στα τροχοφόρα οχήματα σε κάθε περίπτωση.

Δείτε φωτογραφίες:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου