ΕΛΛΑΔΑ

Εκαναν «καλοκαιρινά» σπίτια και καταστήματα στη Γαστούνη

εκαναν-καλοκαιρινά-σπίτια-και-κατα-195478

Η εγκληματικότητα στη Γαστούνη και την Ηλεία έχει γίνει μείζον πρόβλημα, με τους κατοίκους της περιοχής να τονίζουν πως τα όσα έγιναν χθες ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής τους…

Οι δράστες δείχνουν να μην λογαριάζουν τίποτα. Ακόμα και νωρίς το βράδυ, ξεκινούν τα χτυπήματα στην ακτίνα της δράσης τους. Χθες (19-01-2022) στη Γαστούνη οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες χτύπησαν σε κεντρικά μαγαζιά της περιοχής, έσπασαν βιτρίνες και έκλεψαν από ταμειακές μηχανές, μέχρι κρέατα και ποτά. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν δίστασαν να διαρρήξουν κατάστημα, μόλις στις 21.00 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λειτούργησαν μεθοδικά, αφού φρόντισαν να αφαιρέσουν τις κάμερες ασφαλείας από τα μαγαζιά τα οποία είχαν βάλει στο στόχαστρο, ενώ πέρα από τις διαρρήξεις, έκλεψαν και ένα μηχανάκι από εξωτερικό χώρο σπιτιού.

Οι κάτοικοι της Γαστούνης δηλώνουν τρομοκρατημένοι και ζητούν ενίσχυση της αστυνόμευσης. «Μας έχουν αφήσει στο έλεος», σημειώνουν χαρακτηριστικά στο patrisnews.com, τονίζοντας πως τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σχετικά με την ανομία που επικρατεί στην περιοχή.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου