ΕΛΛΑΔΑ

Τρελή καταδίωξη στην Λένορμαν: Ιδιοκτήτης ΙΧ κρεμάστηκε από το καπό για να σταματήσει τους κλέφτες

τρελή-καταδίωξη-στην-λένορμαν-ιδιοκτ-851206

Ένα βίντεο από την Λεωφόρο Λένορμαν, που παραπέμπει σε χολιγουντιανή ταινία δράσης, έφερε στην δημοσιότητα ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας.

Σε αυτό διακρίνεται ένα αυτοκίνητο το οποίο μόλις έχουν κλέψει άγνωστοι μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του, με τον τελευταίο να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους σταματήσει.

Μάλιστα, πάνω στην απελπισία του, γαντζώνεται από το καπό του αυτοκινήτου και προσπαθεί να τους σταματήσει, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Οι δράστες αναπτύσσουν ταχύτητα και με ένα απότομο γύρισμα του τιμονιού, τον… αδειάζουν στην λεωφόρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί να μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο άνδρες έβγαλαν με την βία τον ιδιοκτήτη από το αυτοκίνητό του, την ώρα που το πάρκαρε και του το έκλεψαν.

Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και λίγα μέτρα παρακάτω προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα, καθώς συγκρούστηκαν με δύο αυτοκίνητα.

Το κλεμμένο όχημα ακινητοποιήθηκε και οι ληστές προσπάθησαν να ξεφύγουν πεζοί, όμως τους καταδίωξαν άνδρες της ΔΙΑΣ και συνέλαβαν τον έναν εκ των δύο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου