ΕΛΛΑΔΑ

Στο εδώλιο 37χρονος για ανάρτηση ροζ βίντεο της συντρόφου φίλου του

στο-εδώλιο-37χρονος-για-ανάρτηση-ροζ-βίν-205830

Ένας 37χρονος δικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς κατηγορείται ότι ανήρτησε στο διαδίκτυο ροζ βίντεο και φωτογραφίες με τις ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού.

Ο κατηγορούμενος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφο της μηνύτριας και φέρεται πως υπέκλεψε το συγκεκριμένο βίντεο.

Όταν το αντιλήφθηκε η 34χρονη απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ και οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ψηφιακά ίχνη και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Ο πρώην σύντροφος της αρνείται ότι δημοσίευσε το υλικό και υπέδειξε τον πρώην φίλο του ο οποίος και βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Στην κατάθεση της η μηνύτριας ανέφερε ότι βιώνει έναν διασυρμό, μετά τη δημοσίευση των προσωπικών της στιγμών με τον πρώην σύντροφό της. Μίλησε για ανεπανόρθωτη βλάβη που υπέστη η προσωπικότητά της και ζήτησε από τους δικαστές να την προστατεύσουν. Η μάρτυρας ανάφερε ότι οι ερωτικές στιγμές απαθανατίστηκαν από τον πρώην σύντροφο της παρά της θέληση της, πριν το 2015, σύμφωνα με το GRTimes.gr.

Η ίδια του ζήτησε να το διαγράψει άλλα εκείνος το αποθήκευσε. Όπως έγινε γνωστό κατά την ακροαματική διαδικασία ο πρώην σύντροφος της 34χρονης κατηγορήθηκε για την κατοχή του συγκεκριμένου υλικού αλλά απαλλάχθηκε από άλλο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις αρχές του 2016, αναρτήθηκαν 19 φωτογραφίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σε λογαριασμό της κοπέλας ενώ τα βίντεο αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί στο τέλος του μήνα.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου