ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Ό,τι απέμεινε από την Ferrari μετά το φρικτό τροχαίο – Σοκάρουν οι εικόνες

τζώρτζης-μονογυιός-ότι-απέμεινε-από-τ-205904

Σίδερα και αποκαΐδια απέμειναν από την κόκκινη Ferrari, με την οποία βρήκε τραγικό θάνατο ο Τζώρτζης Μονογυιός. Το φρικτό τροχαίο συνέβη στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης, κάτω από συνθήκες διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Ο 45χρονος επιχειρηματίας μόλις είχε παραλάβει το υπερπολυτελές όχημα και κινείτο προς το σπίτι του, στη Βουλιαγμένη, όταν έπειτα από μία στροφή η Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο και λαμπάδιασε. Ο ίδιος δεν πρόλαβε να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια, ενώ η σύζυγός του ανασύρθηκε τραυματισμένη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα.

Σε βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται η Ferrari να έχει τυλιχτεί στις φλόγες και κάποιοι περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί να σπεύδουν να προσφέρουν βοήθεια στους επιβάτες. Σημειώνεται ότι τον επιχειρηματία ακολουθούσαν δύο φίλοι του, με ξεχωριστά αυτοκίνητα, και ήταν εκείνοι που κατάφεραν να βοηθήσουν την σύζυγό του να βγει από το φλεγόμενο όχημα.

Οι εικόνες από το supercar μετά το τροχαίο, προκαλούν σοκ. Η κόκκινη Ferrari έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, καθώς μετά την σφοδρή πρόσκρουση στο δέντρο, έπιασε φωτιά το ντεπόζιτο και το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες. Η πίσω πόρτα του οδηγού και μία ρόδα, είναι τα μοναδικά σημεία του οχήματος, που θυμίζουν κάτι από αυτοκίνητο.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου