Στις 31 Μαρτίου το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-13, 18:54:49
Στις 31 Μαρτίου το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί τελικά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως πρόεκυψε από την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος. Η σχετική πρόταση του Αλέξη Τσίπρα έγινε αποδεκτή ομόφωνα από όλα τα μέλη του οργάνου.

Θυμίζουμε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου είχε συζητηθεί και στην προηγούμενη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου πριν την Πρωτοχρονιά. Εκεί είχε εκφραστεί για πρώτη φορά ο προβληματισμός για το αν θα είναι εφικτή μια διαδικασία με την συμμετοχή 5.000 συνέδρων σε συνθήκες πανδημίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας τις επόμενες ημέρες είχε ξεκαθαρίσει πως στόχος του είναι το συνέδριο να πραγματοποιηθεί την συγκεκριμένη περίοδο, ακόμη και αν αυτό απαιτούσε μια μικρή «μετακίνηση» της ημερομηνίας διεξαγωγής. Αρχικά -θυμίζουμε- το συνέδριο είχε οριστεί να γίνει 24 με 27 Φεβρουαρίου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξουν το συνέδριο να γίνει δια ζώσης, για τον όλο αυτό άλλωστε ορίστηκε η ημερομηνία στο τέλος Μαρτίου. Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό για λόγους σχετικούς με την πανδημία τότε υπάρχουν και εναλλακτικά σενάρια όπως ένα υβριδικό συνέδριο με συνδυασμό συμμετοχών, διαδικτυακά και δια ζώσης.

news247.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=