ΕΛΛΑΔΑ

Κατέσχεσαν χασισόδεντρα, κοκαΐνη, χάπια, σφαίρες και… πέλεκυ!

κατέσχεσαν-χασισόδεντρα-κοκαΐνη-χάπ-210268

Λίγο… απ’ όλα βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας που έκαναν εξονυχιστικές έρευνες σε δύο σπίτια τα οποία διατηρεί ένας Έλληνας σε περιοχή της Φθιώτιδας και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν στα σπίτια του δυο δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρες, 17,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, ένα τσιγαριλίκι, 48 ναρκωτικά χάπια, μια ζυγαριά ακριβείας και έναν τρίφτη κάνναβης. Επιπλέον, κατέσχεσαν εννέα φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ένα αβολίδωτο φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου, έναν… πέλεκυ και 1.250 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Έκρυβε «φούντες» και χασισέλαιο

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα σε περιοχή του Ξηρομέρου και κατέσχεσαν 141 γραμμάρια «φούντες» κάνναβης, 148 γραμμάρια χασισέλαιου, ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα ναρκωτικού και μια γυάλινη πίπα. Ο ένοικος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου