Ο φόβος και ο τρόμος έχουν γίνει ανήλικοι ρομά στη Λαμία!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-28, 19:56:23
Ο φόβος και ο τρόμος έχουν γίνει ανήλικοι ρομά στη Λαμία!
Χθες το μεσημέρι άρπαξαν τσάντα από ηλικιωμένη - Τους 2 ανήλικους κλέφτες κυνήγησαν και έπιασαν πολίτες και τους άλλους δύο συνέλαβαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ.
Η ηλικιωμένη γυναίκα μόλις είχε πάρει τη σύνταξή της. Οι ανήλικοι ρομά, σύμφωνα με το LamiaReport, την ακολούθησαν και μόλις έφτασε στην οδό Αντιγόνης... αποφάσισαν να "χτυπήσουν". 

Οι δύο από τους τρεις, όρμησαν πάνω στη γυναίκα, άρπαξαν την τσάντα και άρχισαν να τρέχουν. Η ηλικιωμένη μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ άρχισε να φωνάζει:<<Βοήθεια, πιάστε τους-πιάστε τους>>. 

Τον ένα δράστη κυνήγησε και έπιασε ταξιτζής, από την πιάτσα της Καζούλη, ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Τον άλλον, που κρατούσε και την τσάντα της γυναίκας τον κυνήγησε διερχόμενος πολίτης, ο οποίος τελικά κατάφερε να τον φτάσει πίσω από την
Μητρόπολη και να του αποσπάσει την τσάντα, αλλά ο δράστης διέφυγε.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας και λίγο αργότερα συνέλαβαν και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας στο κέντρο της πόλης.
Οι συγκεκριμένοι ανήλικοι ρομά έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στο κέντρο της πόλης. Κλέβουν ότι βρουν, από κινητά, πορτοφόλια, τσάντες και χρήματα από τσέπες, μέχρι περίπτερα, καταστήματα και γραφεία, ενώ στήνονται έξω από τις τράπεζες και παρακολουθούν κυρίως ηλικιωμένα άτομα που κάνουν αναλήψεις και "χτυπούν" την κατάλληλη στιγμή. Την προηγούμενη εβδομάδα, άρπαξαν 700 ευρώ, από μια ηλικιωμένη την ώρα που ανέβαινε στο αστικό. Ήταν τα τελευταία της χρήματα και τα ήθελε για το άρρωστο παιδί της. Τον ανήλικο εντόπισαν και συνέλαβαν 3 μέρες αργότερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Τα χρήματα όμως δεν βρέθηκαν ποτέ.
Έχουν συλληφθεί πολλές φορές. Επειδή όμως είναι ανήλικοι μόλις συλλαμβάνονται αφήνονται ελεύθεροι και κάνουν πάλι τα ίδια!!!
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=