Και όμως... οι μαϊμού-ανάπηροι θα πληρωθούν αύριο κανονικά

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-28, 19:00:55
Και όμως... οι μαϊμού-ανάπηροι θα πληρωθούν αύριο κανονικά

Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες με τους μαϊμού- δικαιούχους των προνοιακών επιδομάτων. Βροχή οι αποκαλύψεις για τυφλούς που… έβλεπαν και παράλυτους που… περπατούσαν. Από τα πλέον αρμόδια χείλη ακούσαμε ακόμη ότι όχι μόνο δεν θα ξαναπληρωθούν, αλλά θα κληθούν να δώσουν πίσω τα χρήματα μέχρι το τελευταίο ευρώ, ενώ απειλούνται και με βαριές κυρώσεις.

Η ελληνική γραφειοκρατία ήρθε όμως να κάνει πάλι το θαύμα της. Έτσι, αύριο θα πληρωθούν κανονικά όλοι οι μέχρι τώρα δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων γνήσιοι και «κάλπικοι», καθώς τα λεφτά θα μπουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, ακόμη και για τους 37.000 που δεν πήγαν να απογραφούν!

Και αυτό γιατί: Τα επιδόματα θα καταβληθούν, με βάση τις λίστες που είχαν μέχρι τώρα στα χέρια τους οι δήμοι. Όπως είπε ο υφυπουργός Υγείας Μ. Μπόλαρης, τα χρήματα που θα καταβληθούν είναι για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Η απογραφή ολοκληρώθηκε στις 16 Μαρτίου και οι διασταυρώσεις στοιχείων δεν έχουν ολοκληρωθεί από το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα και θα πάρει 2-3 εβδομάδες.

Όταν τελειώσουν από το υπουργείο Υγείας, οι λίστες θα πάνε στους δήμους και εκεί η αρμόδια υπηρεσία θα χρειαστεί αρκετές ημέρες -ακόμη και 40, όπως στην περίπτωση του δήμου Αθηναίων- για να ολοκληρώσει τη διαδικασία ελέγχου. Έτσι, λοιπόν μην απορρήσετε, αν μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των μαϊμού- δικαιούχων και στην επόμενη πληρωμή, μέχρι να ολοκληρωθεί δηλαδή το ξεκαθάρισμα από υπουργείο και δήμους.

Τώρα, για το πώς και το πότε θα επιστρέψουν τα χρήματα και θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι; Κύριος οίδε...

star.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=