ΕΛΛΑΔΑ

Βεντέτα για τη Μύκονο και το Κολωνάκι!

βεντέτα-για-τη-μύκονο-και-το-κολωνάκι-332813

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι ένοικοι της «γαλάζιας» πολυκατοικίας. Ειδικά η κόντρα μεταξύ της ΝΔ και του Π. Καμμένου (και λοιπών Ανεξάρτητων Ελλήνων) τείνει να… ξεφύγει πλέον. Ενδεικτική είναι η δημόσια αντιπαράθεση Γιακουμάτου – Μανώλη, στην οποία μπλέχτηκαν αιφνιδίως η… Μύκονος και το Κολωνάκι!

Θέλει… θράσοςΗ αρχή έγινε από τον πρώην συνδικαλιστή και νυν υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος του Π. Καμμένου. Ο Γ. Μανώλης, λοιπόν, επιτέθηκε στον πρώην υφυπουργό, λέγοντας ότι «όταν ζεις μεταξύ Μυκόνου και Κολωνακίου θέλει θράσος να βρίζεις ανθρώπους που υποφέρουν».

«Ο σύντροφος Μανώλης»Ο Γ. Γιακουμάτος απάντησε χθες, υπερασπιζόμενος και τον τόπο διαμονής του και τον τόπο διακοπών του. «Ούτε η Μύκονος ούτε και το Κολωνάκι είναι απαγορευμένες περιοχές. Είναι και αυτές Ελλάδα, αν δεν κάνω λάθος. Και μάλιστα του προτείνω να έρθει να πιει και καφέ, ο οποίος κοστίζει 3 ευρώ» είπε. Ο πρώην υφυπουργός όμως δεν σταμάτησε εκεί: «Συμπάσχω με τον σύντροφο κ. Μανώλη, που αν και μικρότερος από μένα σε ηλικία λαμβάνει ήδη -εδώ και αρκετά χρόνια- σύνταξη από τον ΟΤΕ, έχει θεμελιώσει και βουλευτική σύνταξη, ζήτησε να πάρει αναδρομικά από τη βουλευτική του θητεία και που μέλη της οικογένειάς του είναι βολεμένα και διορισμένα»!

Μετά την απάντηση του Γ. Γιακουμάτου αναμένεται η ανταπάντηση του Γ. Μανώλη και, φυσικά, η εξέλιξη της βεντέτας στο πεδίο της εκλογικής περιφέρειας της Β’ Αθηνών, όπου θα πολιτευθούν και οι δύο…

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου