Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο – Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική έρευνα

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-09, 01:04:59
Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο – Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική έρευνα

Διπλή αυτοκτονία είναι το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έρευνας για την υπόθεση του Νέου Ηρακλείου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, ο 34χρονος μεγάλος αδελφός είναι εκείνος που έθεσε πρώτος τέλος στη ζωή του, ενώ τον ακολούθησε η 29χρονη αδελφή του, όπως μετέδωσε το Star.

«Συνάγεται διπλή αυτοκτονία με χρονική σειρά πρώτα του ανδρός και έπειτα της γυναικός» γράφει χαρακτηριστικά η έκθεση, ενώ αποκλείεται το ενδεχόμενο αδελφοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας.

 

Τα σημειώματα

Τα αδέλφια μάλιστα είχαν αφήσει και δύο πανομοιότυπα σημειώματα που έχουν σταλεί σε ειδικό γραφολόγο ώστε να εξαχθούν όλα τα δυνατά συμπεράσματα.

Σε αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, περιέχονται μόνο λίγες λέξεις, τονίζοντας πως κανείς δεν εμπλέκεται στο θάνατό τους.

Μάλιστα, κάθε σημείωμα υπογράφει ο καθένας με το όνομά του, σημειώνοντας: «Εγώ… δηλώνω ότι θέτω τέλος στη ζωή μου».

Παράλληλα, εξηγούν το λόγο που αποφάσισαν να προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα, λέγοντας πως δεν αντέχουν την απώλεια της μητέρας του.

Η απώλεια της μητέρας

Πριν από μερικούς μήνες είχε πεθάνει η μητέρα τους, γεγονός που είχε βυθίσει την οικογένεια στη θλίψη.

Ο τρίτος αδελφός της οικογένειας φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα -λόγω της απώλειας της μητέρας- και το τελευταίο διάστημα είχε επιδεινωθεί η κατάστασή τους.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν και τα δύο αδέρφια δεν εργάζονταν και η μακροχρόνια ανεργία, μαζί με τα αναπόφευκτα οικονομικά προβλήματα, τους είχαν καταβάλει.

«Η μητέρα τους που έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες ήταν μια δυναμική γυναίκα, ένας ογκόλιθος. Η απουσία της προκάλεσε μια θλίψη στην οικογένεια, κάτι το οποίο ήταν φυσιολογικό. Κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της ήμασταν κοντά, είχαμε μια ιδιαίτερη επικοινωνία» είπε στην ΕΡΤ,  γείτονας της οικογένειας, ο κ. Γιάννης.

«Είδα τον πατέρα στη λαϊκή και μου είχε πει “έχω παράπονο που θα παντρευτεί το παιδί και δεν θα δει η Μαρία ένα εγγονάκι”. Σταδιακά έβλεπα τα δύο αδέρφια να τον επισκέπτονται για έναν καφέ. Εκπλαγήκαμε με το συμβάν», πρόσθεσε, εκφράζοντας τη λύπη του.

 

in.gr

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=