ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο & καπνογόνα για τα μάτια μιας κοπέλας στην Πάτρα

ξύλο-καπνογόνα-για-τα-μάτια-μιας-κοπέ-274499

Επεισόδια στο 2ο και το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας σημειώθηκαν και την Τρίτη (8/12), με κάποιους από τους εμπλεκόμενους να κάνουν χρήση καπνογόνων και ένας μαθητής να καταλήγει στο νοσοκομείο… Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αφορμή στάθηκε η διαμάχη μεταξύ 15χρονου μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ και εξωσχολικού για τα μάτια μιας κοπέλας (!).

Το πρωί της Τρίτης (8/12), όπως αναφέρει το pelop.gr, ο νεαρός εξωσχολικός μαζί με την παρέα του βρέθηκε στο 2ο ΕΠΑΛ και όταν ο 15χρονος μαθητής αντελήφθη την παρουσία του, τον πλησίασε και φέρεται να του επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν και τα επεισόδια…

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός εξωσχολικός ανταπέδωσε την μπουνιά τραυματίζοντας τον 15χρονο μαθητή στη μύτη. Τότε φίλοι και συμμαθητές του 15χρονου, που παρακολουθούσαν το περιστατικό, άναψαν καπνογόνο και έναν πυρσό, με την κατάσταση σύμφωνα με μαρτυρίες να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο σχολικό συγκρότημα, όπου συστεγάζονται το 2ο και 6ο ΕΠΑΛ Πατρών, και μετέφερε τον τραυματία στο Καραμανδάνειο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στο σημείο έφθασαν επίσης δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής – σύμφωνα πάντα με το pelop.gr – να έχουν υποβληθεί μηνύσεις για από τη Διεύθυνση του σχολείου, ή μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι – όπως αναφέρει το flamis.gr – πρόκειται για την πέμπτη φορά μέσα σε λίγο καιρό που σημειώνονται τέτοια επεισόδια στο ίδιο σχολείο!

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από pelop.gr και flamis.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου