Διακόπηκε η δίκη του “Dr Kontos“

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-06, 11:27:51
Διακόπηκε η δίκη του “Dr Kontos“

Η αδυναμία εύρεσης αίθουσας που θα έχει την απαραίτητη χωρητικότητα για να φιλοξενήσει τη δίκη του «ψευτογιατρού», οδήγησε σε νέα διακοπή.

Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο, Τρίτη (7/12) προκειμένου να βρεθεί αίθουσα κατάλληλη για τη διεξαγωγή της δίκης. «Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πώς να καθίσουμε όχι κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε», ανέφερε ο Βασίλης Δημακόπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων. 

Ο κατηγορούμενος αποχωρώντας από τα δικαστήρια είπε στους δημοσιογράφους: «Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι’ αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα».

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να μεταχθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου αναμένεται να λάβει προθεσμία για τη δεύτερη δικογραφία που υπάρχει βάρος του για «ξέπλυμα χρήματος».

news247.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=