ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε η αγνοούμενη μητέρα από την Κω

βρέθηκε-η-αγνοούμενη-μητέρα-από-την-κω-282204

Καλά είναι όπως φαίνεται τα νέα για την αγνοούμενη Διονυσία Καραγεωργίου, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Κω και την αναζητούσε η οικογένειά της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες τηλεθεατών της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» η γυναίκα βρίσκεται στην Αθήνα, όπου ζει πιθανότατα ως άστεγη.

Μάλιστα, την αναγνώρισε και η οικογένειά της μέσα από φωτογραφίες, εκφράζοντας τη χαρά και την ευγνωμοσύνης τους για τις προσπάθειες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», αλλά και της ίδιας της Αγγελικής Νικολούλη.

Την περασμένη Παρασκευή, η αδελφή και η μάνα της γυναίκας από την Κω, εμφανώς αναστατωμένες είχαν μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής για τα ανησυχητικά περιστατικά που είχαν προηγηθεί.

Είχαν περιγράψει τη μητέρα ενός κοριτσιού ως μία ευαίσθητη γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

«Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγό της, αλλά η νυν σύντροφός του την απείλησε ότι αν συνεχίσει να τον ψάχνει, θα χειροδικήσει όταν τη συναντήσει. Ήθελε απλά να έχουν θερμές επαφές για χάρη του παιδιού τους» είχαν πει.

«Μπαίνοντας η μητέρα μου στο σπίτι της για να την αναζητήσει, το μόνο που βρήκε ήταν η ταυτότητά της και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και τα πράγματα αναστατωμένα, ενώ το κινητό της απενεργοποιημένο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η αδελφή της.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι καλά και να γυρίσει πίσω. Κλαίω μέρα – νύχτα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Το παιδί της την αναζητάει» είχε καταλήξει η μητέρα της εμφανώς συγκινημένη.

Ευτυχώς η υπόθεση είχε αίσια κατάληξη.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου