ΕΛΛΑΔΑ

Διατηρούσε τρεις παράλληλες σχέσεις, αλλά δεν υπολόγισε… το ξύλο

διατηρούσε-τρεις-παράλληλες-σχέσεις-337617

Ένας 34χρονος άνδρας από ένα χωριό λίγο πιο έξω από τη Χαλκίδα, κατάφερε για δύο χρόνια να εκπληρώσει το όνειρό του, το οποίο δεν ήταν άλλο από την ταυτόχρονη σχέση με τρεις γυναίκες και μάλιστα παντρεμένες, μέχρι που έγινες τσακωτός από τους συζύγους…

Ειδικότερα, πριν από τρία χρόνια, άφησε την Αθήνα κι επέστρεψε στο χωριό του για μία καλύτερη ζωή. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ερωτεύτηκε μία 34χρονη παντρεμένη. Δεν αρκέστηκε όμως εκεί. Ο νεαρός άνδρας θέλησε να διευρύνει το ερωτικό του πεδίο και στις φίλες της. Έτσι, για δύο ολόκληρα χρόνια διατηρούσε τρεις παράλληλες σχέσεις. Μάλιστα, για να έχει το πεδίο ελεύθερο, κατάφερε να χωρίσει τις φίλες μεταξύ τους, μέχρι που τον έκαναν… τσακωτό.

Το κακό για αυτόν ήρθε όταν τον έπιασε ένας εκ των απατημένων συζύγων στα πράσα με τη γυναίκα του. Ο απατημένος αντέδρασε έντονα, με αποτέλεσμα το περιστατικό να γίνει γνωστό σε όλη την τοπική κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων και των δύο άλλων ερωμένων του.

Οι δυο γυναίκες θέλησαν να εκδικηθούν τον εραστή τους. Έτσι, την ώρα που εκείνος έπινε το καφεδάκι του, τον πλησίασαν και με ποτήρια νερό τον έλουσαν από την κορφή μέχρι τα νύχια. Μάλιστα του έριξαν σφαλιάρες και για να δικαιολογηθούν του φώναξαν: «Ρε αλήτη, κατέστρεψες την φίλη μας», κι έφυγαν σαν δύο καλές κυρίες.

Ο ίδιος ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το χωριό

Ζougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου