ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη αρνητής πατέρας επειδή υπέβαλε μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών

θεσσαλονίκη-συνελήφθη-αρνητής-πατέ-285287

Αρνητής γονιός μαθητή γυμνασίου, συνελήφθη όταν υπέβαλε μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών του σχολείου που πήγαινε το παιδί του καθώς οι ίδιοι δεν άφησαν το παιδί να εισέλθει στο χώρο του σχολείου χωρίς το απαραίτητο διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο πατέρας του μαθητή, εχθές το πρωί απαίτησε να συμμετάσχει ο γιος του στην εκπαιδευτική διαδικασία, χωρίς να επιδείξει προηγουμένως το απαραίτητο self-test.

Οι εκπαιδευτικοί του συγκεκριμένου Γυμνασίου, που βρίσκεται στην περιοχή Αμπελοκήπων- Μενεμένης της Θεσσαλονίκης, απαγόρευσαν την είσοδο στο παιδί όπως προβλέπεται από τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για «ψευδή καταμήνυση»

Στη συνέχεια ο αρνητής γονέας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Ενημερώθηκε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης που ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για «ψευδή καταμήνυση».

Ο πατέρας συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ βρίσκεται παραγγελία από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να σχηματίζονται δικογραφίες σε όσους υποβάλλουν μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών και υγειονομικών σχετικά με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου