Νίκος Ευαγγελάτος – Έξαλλος με αντιεμβολιάστρια στον «αέρα» – «Εμένα ποιος με προστατεύει από εσάς;»

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-22, 20:08:03
Νίκος Ευαγγελάτος – Έξαλλος με αντιεμβολιάστρια στον «αέρα» – «Εμένα ποιος με προστατεύει από εσάς;»

Αντιδράσεις στους πιστούς έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να μην επιτρέπεται η είσοδος στις εκκλησίες χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης ή rapid test για τους ανεμβολίαστους.

Μιλώντας στο MEGA μια πιστή από τη Ζάκυνθο, η οποία δεν έχει εμβολιαστεί, είπε πως «δεν είμαι κατά των εμβολίων, είμαι κατά του συγκεκριμένου εμβολίου και κατά της υποχρεωτικότητας».

«Οι Ζακυνθινοί μεγαλώσαμε με τους ιερείς και είναι κρίμα να μας πετάξει έξω ο Μητροπολίτης» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια είπε πως «κανένας γιατρός και κανένας επιστήμονας δεν μπορεί να μας κάνει καλά, μόνο ο Άγιός μας κι είμαστε ευλογημένοι που έχουμε το Άγιό μας», προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Εγώ θα κάνω rapid κάθε μέρα, προκειμένου να είμαι δίπλα στον Άγιό μου, αλλά το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ» απάντησε σε ερώτηση του παρουσιαστή.

Στην ερώτηση ποιος την έχει πείσει να μην κάνει το εμβόλιο απάντησε πως «δεν περιμένω να μου πει ο γιατρός κι ο επιστήμονας, εγώ ακούω τον Άγιό μας. Προσεύχομαι και είμαι καλά και δόξα τον Θεό».

Έξαλλος ο Νίκος Ευαγγελάτος

«Ο Άγιος είναι ο Άγιος. Αλλά δεν μιλάει ο Άγιος με την πιστή για να της πει να μην κάνει το εμβόλιο. Είναι πολύ κακό κάποιος να επικαλείται τον Θεό και να λέει ότι μου είπε εμένα να μην κάνω το εμβόλιο. Συγγνώμη αλλά διαφωνώ κάθετα» απάντησε σε όλα τα παραπάνω εμφανώς εκνευρισμένος ο παρουσιαστής του MEGA.

«Εμένα ποιος με προστατεύει από εσάς» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος.

Δείτε όσα συνέβησαν

 
in.gr
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=