ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Ανήλικοι έκλεβαν μοτοσικλέτες για ανταλλακτικά!

κομοτηνή-ανήλικοι-έκλεβαν-μοτοσικλέ-339231

Μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή σε οικισμό της Ροδόπης, ήταν το άντρο μιας σπείρας πιτσιρικάδων που έκλεβαν μοτοσικλέτες από την πόλη της Κομοτηνής τους τελευταίους τέσσερις μήνες, τις διέλυαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους για ανταλλακτικά!

Η επικερδής «επιχείρηση» των τριών νεαρών ηλικίας 19, 16 και 15 χρόνων, αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί του σταθμού Νέας Καλλίστης τους εντόπισαν στο κρησφύγετό τους να αποσυναρμολογούν τρεις μηχανές τις οποίες είχαν κλέψει. Οι μοτοσικλέτες κατασχέθηκαν και αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δράστες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν έχουν κλέψει και άλλα δίκυκλα.

Φαίνεται, όμως, ότι η κλοπή δικύκλων έχει γίνει «μόδα» σε όλη την Ελλάδα! Και σε χωριό της Ξάνθης, συνελήφθησαν ένας 24χρονος και δύο 21χρονοι που λίγες ώρες νωρίτερα είχαν κλέψει τη μοτοσικλέτα ενός 61χρονου στην περιοχή του Εχίνου. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες είχαν κλέψει άλλες δύο μοτοσικλέτες που βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δράστες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Και στην Καβάλα, σχηματίστηκε δικογραφία που θα αποσταλεί στην εισαγγελέα σε βάρος ενός 26χρονου που κυκλοφορούσε με την μοτοσικλέτα ενός 47χρονου την οποία είχε κλέψει τον περασμένο… Οκτώβριο!

Αλλά και στο Αγρίνιο, σχηματίστηκε δικογραφία άμεσα που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος δυο πιτσιρικάδων ηλικίας 18 και 15 χρόνων, όταν εντοπίστηκαν να κάνουν τις… βόλτες τους με την μοτοσικλέτα μιας 31χρονης την οποία έκλεψαν την Κυριακή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου