ΕΛΛΑΔΑ

Σε «ροζ» σκάνδαλο εμπλέκεται νεαρή πολιτευτής του ΛΑΟΣ

σε-ροζ-σκάνδαλο-εμπλέκεται-νεαρή-πο-339847
Στη δίνη «ροζ» σκανδάλου εμπλέκεται η πολιτευτής του ΛΑΟΣ Μελίνα Τσιλιμίγκρα, η οποία παραιτήθηκε και αποχώρησε από το κόμμα.
Η κ. Τσιλιμίγκρα ήταν υπεύθυνη της ΦΟΣ (Φοιτητική Οργάνωση Συναγερμού) Νομικής, μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΟΣ και μέλος της Γραμματείας Ιδεολογικού του ΛΑΟΣ.
Το πρώην στέλεχος του κόμματος εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές σκηνές σε βίντεο που ανέβηκε σε ιστοσελίδα – πορνό στο διαδίκτυο. Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή της ενώ στην υπόθεση έχει αναμιχθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που αναζητά τους ανθρώπους πίσω από το συγκεκριμένο
υλικό.
Η ίδια η Μελίνα Τσιμιλίγκρα έχει προχωρήσει σε μηνύσεις κατά συγκεκριμένης ιστοσελίδας, που ανέβασε το βίντεο ενώ γνωστοποίησε την παραίτησή της μέσα από το προσωπικό της ιστολόγιο.
«Σας πληροφορώ ότι σήμερα αποχωρώ από το κόμμα του ΛΑΟΣ για προσωπικούς, ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους. Για την μετέπειτα πολιτική μου πορεία θα υπάρξει ενημέρωση προσεχώς» έγραψε χαρακτηριστικά.
Η νεαρή πολιτικός έχει γράψει στο προφίλ της στο Facebook ότι έχει γίνει στόχος κακόβουλων και άνανδρων επιθέσεων ενώ για την συγκεκριμένη υπόθεση, είπε χαρακτηριστικά, ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου