ΕΛΛΑΔΑ

Στον Πύργο το τυχερό δελτίο του Τζόκερ!!!

στον-πύργο-το-τυχερό-δελτίο-του-τζόκερ-340692

Ένας υπερτυχερός απο τον Πύργο κέρδισε τα 5.536.702,59 ευρώ του Τζόκερ στο πρακτορείο του κύριου Αθανάσιου Καραγκούνη.Ο τυχερός παίκτης είχε συμπληρώσει στο δελτίο του 7+1 νούμερα και τελίκά η τύχη του χαμογέλασε αφού το μοναδικό τζόκερ που είχε παίξει το έπιασε!!!

Δείτε τα τυχερά νούμερα

2

8

253341

Τζόκερ6

Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρία αλλά 5,5 εκατομμύρια ευρώ θα πάρει ο κάτοχος του μοναδικού τυχερού δελτίου Τζόκερ στην 1η κατηγορία, που κατατέθηκε στο Πρακτορείο του Θανάση Καραγκούνη (Μανωλοπούλου 6) στον Πύργου.

Στην διαλογή της 1272ης κλήρωσης του Τζόκερ στην 1η κατηγορία (5+1) βρέθηκε μόνο ένα τυχερό δελτίο, το οποίο κερδίσει το ποσό των 5.536.702,59 ευρώ. Το δελτίο που κατατέθηκε δεν είναι απλά αλλά, πλήρες σύστημα, 60 στηλών, όχι τυχαίας επιλογής, που σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Πρακτορείου κοστίζει μόλις 30 ευρώ. Τα υπόλοιπα δελτία αφορούν στις άλλες κατηγορίες και τα οποία κερδίζουν σαφώς λιγότερα χρήματα.

Ποσό αστρονομικό

Η επιτυχία είναι πρωτόγνωρη για την Ηλεία, όχι τόσο λόγω της πρωτιάς αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν βρέθηκε κανένα άλλο δελτίο στην 1η κατηγορία. Συνήθως στα Τζακ ποτ αυξάνεται ο αριθμός των παικτών που επιλέγουν κάποιο σύστημα, με αποτέλεσμα η «κληρωτίδα» να βγάζει παραπάνω από ένα δελτία και τα κέρδη να μοιράζονται. Η εφημ. «Πατρίς» επικοινώνησε με το Πρακτορείο που επιβεβαίωσε την επιτυχία, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τον κάτοχο του δελτίου. Εξήγησε μάλιστα ότι αυτές τις ημέρες είχαν παιχτεί κάποια δελτία με συστήματα όπως συνηθίζεται τόσο από τακτικούς πελάτες όσο και από διερχόμενους, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ξέρει σε ποιον ανήκει.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Πρακτορείο έχει «βγάλει» κι άλλα τυχερά δελτία, τόσο στο Τζόκερ όσο και στο Λαϊκό Λαχείο, με κέρδη που έφτασαν τις 700.000 ευρώ περίπου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου