Κρήτη: Πήραν το νόμο ... στα χέρια τους στην Επισκοπή!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-20, 10:14:10
Κρήτη: Πήραν το νόμο ... στα χέρια τους στην Επισκοπή!

Tο νόμο ... στα χέρια τους πήρε ομάδα κατοίκων της Επισκοπής, που μετά τη δολοφονία της άτυχης 85χρονης, Σοφίας Κορναράκη, έχουν στρέψει την οργή τους προς τους αλλοδαπούς που ζουν στην περιοχή.

Προχθές αποφεύχθηκε στο ... παρά πέντε ο ξυλοδαρμός αλλοδαπών με κοντάρια που είχαν "εφοδιαστεί" νεαροί κάτοικοι της Επισκοπής (διαβάστε εδώ), δε συνέβη, όμως, το ίδιο, χθες το βράδυ.

Ομάδα νεαρών ατόμων χτύπησε έναν άνδρα από την Αλβανία, περίπου 50 ετών, με αποτέλεσμα ο άνδρας να καταλήξει στο νοσοκομείο! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, αν και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, δεν προτίθεται να κινηθεί νομικά.

Υπό καθεστώς τρόμου ζουν οι περίπου 10 οικογένειες αλλοδαπών, που εδώ και χρόνια ζουν στην Επισκοπή, έχοντας ενσωματωθεί στην τοπική κοινωνία. Εν τω μεταξύ οι ψυχραιμότεροι επιδιώκουν να ρίξουν τους τόνους. Σήμερα έχει προσκληθεί στην περιοχή ο διοικητής του Α.Τ. Περιφέρειας, προκειμένου να του τεθεί το αίτημα έντασης της αστυνόμευσης, ιδίως μετά τη δύση του ηλίου, ενώ το βράδυ θα γίνει συνάντηση φορέων της περιοχής

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=