«Στηρίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-19, 04:12:30
«Στηρίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Κάλεσμα στα οπαδικά και όχι μόνο Μέσα να μην προβάλουν σκηνές βίας από τα γεγονότα του ντέρμπι, προκειμένου «να μην δώσουν στους ξένους έναν παραπάνω λόγο για να κατηγορούν την Ελλάδα», απηύθυνε μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι», αφού τονίζουν πως «η προσπάθεια από κάποιους να χτυπήσουν το ποδόσφαιρο θα τους βρει απέναντι», υπογραμμίζουν πως «δεν θα μπούνε στη λογική της υπερπροβολής του κακού, ούτε θα στείλουν dvd στην ΕΠΟ και στην UEFA, για να δυσφημίσουν το προϊόν ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές. Δυστυχώς, η οικονομική κρίση έχει στρέψει το βλέμμα όλης της υφηλίου πάνω στη χώρα μας με αποτέλεσμα οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει να δυσχεραίνει περεταίρω τη θέση μας. Ας μη δώσουμε ένα παραπάνω λόγο να μας κατηγορούν.

Καλούμε τα οπαδικά και όχι μόνο Μ.Μ.Ε., να μην προβάλουν σκηνές βίας από τα γεγονότα που έγιναν στο Ο.Α.Κ.Α. ώστε να μη ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Η προσπάθεια από κάποιους να χτυπήσουν το ποδόσφαιρο συνολικά εξαιτίας της δράσης κάποιων ανεγκέφαλων την οποία καταδικάζουμε απολύτως, θα μας βρει απέναντι.

Εμείς πιστεύουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πρωταρχικός σκοπός μας είναι να το προστατεύσουμε από όσους θέλουν να το πλήξουν. Ως εκ τούτου συμφωνούμε με την πολιτική της συνδρομητικής τηλεόρασης να μην προβάλλει σκηνές βίας, αρκεί αυτό να ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτή άλλωστε ήταν και είναι η πάγια θέση μας.

Ας σταματήσει η επίθεση στο ποδόσφαιρο εδώ. Εμείς δεν θα μπούμε στη λογική της υπερπροβολής του κακού, ούτε θα στείλουμε dvd στην ΕΠΟ και στην UEFA, για να δυσφημίσουμε το προϊόν ποδόσφαιρο.

Σκοπός όλων μας στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι να στηρίξουμε όλοι μαζί το Ελληνικό ποδόσφαιρο με όλες μας τις δυνάμεις».

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=