Συγκλόνισαν οι επικήδειοι των παιδιών της Φώφης Γεννηματά

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-27, 15:34:22
Συγκλόνισαν οι επικήδειοι των παιδιών της Φώφης Γεννηματά

Μιλώντας συγκινημένος, ο μοναχογιός της Φώφης Γεννηματά, που είχε το όνομα του πατέρα της, είπε, μεταξύ άλλων, «Μας μίλαγες με ειλικρίνεια και τρυφερότητα για τις χαρές της ζωής. Η σχέση με τον πατέρα μας, μας δίδαξε την σημαίνει αγάπη και συντροφικότητα, μέχρι την τελευταία στιγμή μαζί. Ο δεσμός σου με τη θεία μας τη Μαίρη, είναι παράδειγμα αδερφικής αγάπης»

«Τα διδάγματα σου θα είναι στήριγμά για εμάς σε όλη μας την ζωή, όπως ήταν για εσένα του παππού Γιώργου Γεννηματά και της γιαγιάς Κάκιας. Τώρα πιστεύω ακόμα περισσότερο στον άνθρωπο», είπε ακόμη ο γιός της Φώφης Γεννηματά, συμπληρώνοντας «Η οικογένεια ήταν όλη σου η ζωή έλεγες και μας το απέδειξες. Κρατήθηκες με όσες δυνάμεις σου είχαν απομείνει, για να σε φιλήσουμε για μια τελευταία φορά.

Είμαι σίγουρος πως θα μας φιλάς, με το χαμόγελο που μας σημάδεψε, από εκεί ψηλά, πάνω από τα σύννεφα»,

Έντονη ήταν η συγκίνηση της μεγάλης της κόρης, Αιμιλίας. «Ήξερες πάντα όσα ξέρει μία μάνα, η αγκαλιά σου ήταν ζεστή, τρυφερή αλλά και ασπίδα δυνατή σαν κι εσένα. Αυτό το οικείο άρωμα που δεν ξεκολλάει από πάνω μας. Το χαμόγελό σου, το χάδι σου και κυρίως το ζεϊμπέκικο της ζωής που χόρεψες καλύτερα απ’ όλους είναι αυτά που θα μας λείψουν πιο πολύ» είπε με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε:«Αλλά είναι κι οδηγός για μια ζωή γεμάτη αγάπη, χαμόγελο, αλήθεια, αξιοπρέπεια και ελπίδα. Αυτά μας έμαθες και να είσαι σίγουρη ότι θα τα ακολουθήσουμε».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
5
=