ΕΛΛΑΔΑ

Ευ.Βενιζέλος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ» [βίντεο]

ευ-βενιζέλος-το-πασοκ-είναι-εδώ-βίντ-342287

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι με τη σημερινή διαδικασία επανιδρύθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης. «Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που πήραν μέρος σήμερα στην εκλογική διαδικασία ήθελαν να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και έχει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ο λαός ήταν εκείνος που σήκωσε και σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος για την ανασυγκρότηση της χώρας. Ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή διακυβέρνηση» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. (Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Ευ.Βενιζέλου)

«Σήμερα το ΠΑΣΟΚ έκανε με επιτυχία μία μεγάλη άσκηση πολιτικής και οργανωτικής ετοιμότητας. Σήμερα είναι ανοιξιάτικη μέρα ελπίδας και ανατροπής» σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παράλληλα προχώρησε σε αυτοκριτική για τη διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: « Έχουμε φίλες και φίλοι και έχω και προσωπικά πλήρη συνείδηση των λαθών, των καθυστερήσεων και παραλείψεων. Ξέρω πολύ καλά πόσο μεγάλη είναι η δυσαρέσκεια, η πίκρα. Ξέρω ότι σε κάθε σπίτι υπάρχει ένας τουλάχιστον άνεργος». Ωστόσο ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι υπάρχει προοπτική για να την αποκατάσταση των αδικιών. «Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, μπήκε σε μια πρωτοφανή δοκιμασία και τώρα με τεράστιο κόπο υπάρχει προοπτική αναπλήρωσης των απωλειών και αποκατάστασης των αδικιών. Χρειάζεται να σπάσουμε αγκυλώσεις και στερεότυπα». Επιπλέον ανέφερε ότι σήμερα αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα και θα εργαστεί με όσους είναι πρόθυμοι, έτοιμοι και ικανοί να βοηθήσουν την ανασυγκρότηση της παράταξης. «Σήμερα όλοι νιώθουμε το βάρος μιας προσδοκίας που γεννιέται πάλι» σημείωσε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Λίγο μετά τις 9 ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε στην Ιπποκράτους με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας. Δύο ώρες νωρίτερα ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου