ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Μητροκτόνος του Αιγάλεω

προθεσμία-για-να-απολογηθεί-πήρε-ο-μητ-346872

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο 19χρονος μητροκτόνος ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή.

Ο άνδρας προσήχθη στον Εισαγγελέα και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για τη δολοφονία της μητέρας του στο Αιγάλεω.

κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών για ίδια χρήση.

Παραδόθηκε το πρωί
Νωρίτερα 19χρονος παραδόθηκε αυτοβούλως το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο 20χρονος γιος της 55χρονης που εξετάζεται ως ύποπτος για την φρικτή δολοφονία της μητέρας του στο σπίτι τους, επί της οδού Βεροίας 22, στο Αιγάλεω, την περασμένη Τετάρτη (20/10).

Την άτυχη γυναίκα ανακάλυψε άλλος της γιος με τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό που σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές. Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσε αμέσως κλιμάκιο της Ασφάλειας, ιατροδικαστής και κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ από τους άντρες της Ασφάλειας ελήφθησαν καταθέσεις από γείτονες και συγγενικά πρόσωπα.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα συνολικά πέντε παιδιών, τα έβγαζαν πολύ δύσκολα πέρα και είχε προβλήματα με τον 20χρονο γιος της που ήταν χρόνιος χρήστης ουσιών και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου