ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ιωνία: Η στιγμή που ιδιοκτήτης πρακτορείου αρπάζει το όπλο από τα χέρια ληστή

νέα-ιωνία-η-στιγμή-που-ιδιοκτήτης-πρακ-352287
Το όπλο ενός ληστή κατάφερε και απέσπασε ένας ατρόμητος ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Νέα Ιωνία.
Ο 48χρονος ληστής νωρίτερα είχε μπει σε αρτοποιείο της περιοχής, όπου με την απειλή φλόμπερ ακινητοποίησε την υπάλληλο και πήρε από το ταμείο περίπου 250 ευρώ.
Την παρουσία του κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος του καταστήματος. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο δράστης φορούσε μια μαύρη κουκούλα και μια μάσκα για τον κορονοϊό.
Λίγες ώρες αργότερα εισέβαλε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ. Εκεί όμως ο ιδιοκτήτης έπιασε την κάννη και ο ληστής έφυγε… άπραγος και μόνο με το κοντάκι του όπλου. Το υπόλοιπο φλόμπερ έμεινε στα χέρια του ιδιοκτήτη του πρακτορείου και στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Δείτε το βίντεο του MEGA από την απόπειρα ληστείας στο πρακτορείο στη Νέα Ιωνία

Ακόμη ένα παράδοξο της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι ο ληστής πήγε και την επόμενη μέρα στο ίδιο αρτοποιείο που είχε ληστέψει, αυτή τη φορά όμως έχοντας μαζί το “μισό” όπλο και ένα μαχαίρι. Η υπάλληλος το κατάλαβε, άρχισε να φωνάζει βοήθεια.

Λίγο αργότερα, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ ο 48χρονος συνελήφθη. Οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας και κατηγορείται για πέντε ένοπλες ληστείες και απόπειρες.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου