ΕΛΛΑΔΑ

Στεφανία Τζαφέρη: Περιπλέκεται η υπόθεση της γνωστής blogger – “Έπεσα, αυτή είναι η επίσημη εκδοχή“

στεφανία-τζαφέρη-περιπλέκεται-η-υπόθ-357847

Διαφορετική τροπή φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση τραυματισμού γνωστής blogger που ζει στην Κρήτη, όπως προκύπτει από τα όσα κατέθεσε η ίδια στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΡΗΤΗ TV, την καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε χρήστης του διαδικτύου μέσω του 112, η οποία ανησύχησε για την ψυχική και σωματική υγεία της Στεφανίας Τζαφέρη.

Η κινητοποίηση, τόσο του αστυνομικού τμήματος Αγίου Νικολάου όσο και των εισαγγελικών αρχών, υπήρξε άμεση, με τους αρμόδιους να σπεύδουν με απόλυτα άμεσο και λεπτομερή τρόπο να ερευνήσουν την υπόθεση.

Η γνωστή blogger μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου εξετάστηκε σωματικά και ψυχικά, παρουσία ψυχολόγου, ενώ η ίδια φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι έπεσε και χτύπησε μόνη της και πως δεν επιθυμεί την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ούτε την ποινική δίωξη οποιουδήποτε προσώπου.

Η έρευνα της αστυνομίας, σε συνεννοήση με τις εισαγγελικές αρχές, ούτως ή αλλιώς, εξελίχθηκε και εξελίσσεται μέχρι στιγμής, χωρίς να προκύπτει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την εμπλοκή άλλου προσώπου στον τραυματισμό της κοπέλας.

Πλέον, εναπόκειται στην ίδια, αν θέλει να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις στις αρχές για το περιστατικό του τραυματισμού της.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό γνωστοποίησε η ίδια η Στεφανία Τζαφέρη, μέσω ανάρτησης της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου φαίνεται να έχει σημάδια κακοποίησης ενώ η μια της πλευρά είναι πρησμένη και μελανιασμένη.

Ακολούθησε κύμα συμπαράστασης στο Twitter με χρήστες να την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές.

«Έτσι για να υπάρχει», έγραψε αρχικά σε ανάρτησή της στο Twitter, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς προκλήθηκε ο φρικτός τραυματισμός της.

«Έπεσα. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή», απάντησε σε μία follower που την ρώτησε, συμπληρώνοντας: «Αυτό δήλωσα επίσημα, αλλά ξέρουν τι έχει συμβεί, θα προσέχουν. Ήμουν πολύ ταραγμένη για να κάνω κάτι παραπάνω, μέχρι μπροστά σε ψυχίατρο μίλησα μαζί τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο τον πήρανε αυτόφωρο, εμένα με πήγαν με το ΕΚΑΒ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου