Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανακοινώνει υποψηφιότητα εντός της ημέρας και ο Παύλος Γερουλάνος

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-14, 19:07:06
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανακοινώνει υποψηφιότητα εντός της ημέρας και ο Παύλος Γερουλάνος

Ραγδαίες οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής στο Κίνημα Αλλαγής καθώς μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία από τον βουλευτή Ηρακλείου, Βασίλη Κεγκέρογλου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και ο Παύλος Γερουλάνος αναμένεται να καταθέσει υποψηφιότητα πριν την καταληκτική ημερομηνία της Παρασκευής.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ethnos.gr, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ», αναμένεται να στείλει επίσημη επιστολή στην οποία θα ζητά όπως και ο Βασίλης Κεγκέρογλου,  παράταση πέραν της Παρασκευής για τη συλλογή των 5.000 απαιτούμενων υπογραφών. 

Έτσι μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί ανάμεσα στους 3 υποψηφίους ωστόσο οι εξελίξεις την τελευταία ημέρα πριν την Παρασκευή οπότε και λήγει η προθεσμία κατάθεσης των υπογραφών για τις υποψηφιότητες, παρουσιάζει έντονες εξελίξεις με τον Βασίλη Κεγκέρογλου να έχει ήδη ανακοινώνει και τον Παύλο Γερουλάνο να αναμένεται εντός της ημέρας επίσης. 

Η υποψηφιότητα Κεγκέρογλου

Ο βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε την Πέμπτη τα χαρτιά του, για να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ζητώντας την παράταση της προθεσμίας που λήγει την Παρασκευή, για να μπορέσει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές.

Η επιστολή του Βασίλη Κεγκέρογλου

«Αθήνα, 14-10-21

Προς: ΕΔΕΚΑΠ

Πρόεδρο σ. Θεόδωρο Καπετανάκη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας - τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς,

Βασίλης Κεγκέρογλου».

ethnos.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=