ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Η κατάθεση και οι ισχυρισμοί από τη μητέρα της 8χρονης για τη φρικτή κακοποίηση του παιδιού της

ρόδος-η-κατάθεση-και-οι-ισχυρισμοί-από-363284

Η Ρόδος παραμένει ανάστατη από το δράμα με θύμα την 8χρονη Κωνσταντίνα. Η μητέρα της, έλυσε τη σιωπή της στους αστυνομικούς. Τι υποστήριξε για την κακοποίηση του παιδιού της…

Την άκρη του νήματος γύρω από την υπόθεση με το 8χρονο κοριτσάκι που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στη Ρόδο, προσπαθούν να βρουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχουν αναλάβει μετά την εντολή του εισαγγελέα της Ρόδου.

Τα τελευταία 24ωρα το νησί των Δωδεκανήσων έχει συγκλονιστεί από την είδηση του βιασμού ενός ανήλικου παιδιού. Οι δικαστικές αρχές που κινήθηκαν με μεγάλη ταχύτητα, αφαίρεσαν προσωρινά την επιμέλεια της οκτάχρονης από τη μητέρα της και το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας της Ρόδου.

Ταυτόχρονα αναζητείται ο υπεύθυνος που προκάλεσε τον τραυματισμό στα γεννητικά όργανα του παιδιού. Από τη στιγμή που η ανώνυμη επιστολή έφτασε στα χέρια των αρμοδίων και έκανε λόγο για ενδεχόμενο βιασμό του 8χρονου κοριτσιού από οικείο του πρόσωπο, αμέσως σήμανε συναγερμός.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του χωριού της Ρόδου που διαμένει το παιδί μαζί με την μητέρα του. Στο ίδιο οίκημα αλλά σε διαφορετικό όροφο μένουν και οι παππούδες του παιδιού. Η 8χρονη έχει άλλα τρία αδέρφια. Δύο μεγαλύτερα από αυτή 10 και 12 ετών κι άλλο ένα μόλις έξι μηνών.

Η 33χρονη μητέρας της, απέκτησε τα τέσσερα παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες. Τα δύο μεγαλύτερα από τον άνθρωπο που παντρεύτηκε, την 8χρονη από έναν άλλο άνδρα με τον οποίο είχε δεσμό και είναι ναυτικός. Το μικρότερο παιδί που γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο που είναι καρπός του έρωτα της με τον τωρινό της σύντροφο, που είναι Ρομά.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την προανάκριση της υπόθεση, το πρώτο πρόσωπο που κάλεσαν να καταθέσει ήταν η μητέρα της. Το newsit.gr αποκαλύπτει σήμερα τι είπε 33χρονη στους αστυνομικούς όταν κλήθηκε να απαντήσει καίρια ερωτήματα.

«Ο σύντροφος μου και εγώ το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν εργαζόμαστε και παραμένουμε πολλές ώρες στο σπίτι», είπε η μητέρας της μικρής Κωνσταντίνας και πρόσθεσε: «Όταν φεύγουμε από το σπίτι είναι μόνο για να πάμε σούπερ και να πληρώσουμε κάποιους λογαριασμούς. Λείπουμε για μικρά χρονικά διαστήματα. Εκείνες τις στιγμές τα παιδιά παραμένουν με τους γονείς μου.»

Η μητέρα της οκτάχρονης, όπως η ίδια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς έμαθε από την κόρη για τον τραυματισμό της στα γεννητικά της όργανα. «Πριν περίπου μια εβδομάδα μου παραπονέθηκε η κόρη μου ότι πονάει στα γεννητικά της όργανα και πως έχει κάποιες ενοχλήσεις» είπε η 33χρονη στους αστυνομικούς και συνεχίζοντας ανέφερε:

«Είδα κάτι στα γεννητικά όργανα του παιδιού, κάποια σημάδια. Με παραξένεψαν τα έβγαλα φωτογραφία και τα έστειλα σε μια παιδίατρο για να την συμβουλευτώ. Μετά από δύο ημέρες ήρθε η αστυνομία και ξεκίνησε η διαδικασία. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί κι εάν έχει γίνει κάτι κακό στο παιδί μου. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα εάν ήξερα θα σας το έλεγα».

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου