ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι – Ανατριχιαστική απολογία από την Έφη Καρκαντζούλα: Πώς έριξε το καυστικό υγρό – Από που το προμηθεύτηκε

επίθεση-με-βιτριόλι-ανατριχιαστική-363950

Στη σχέση με τον Νώντα αλλά και την πιθανή του σχέση με την Ιωάννα αναφέρθηκε στην απολογία της η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι.

Όπως είπε, η ίδια μια ερωτική σχέση με τον Νώντα το 2018 σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κάπου εκεί, κατά την γνώμη της μπήκε στο προσκήνιο η Ιωάννα. Όταν το ανακάλυψε, ρώτησε τον Νωντα αλλά εκείνος δεν απάντησε. «Όσες φορές τον ρώτησα δεν μου είπε. Μου άφησε αμφιβολίες. Προσπάθησα να απομακρυνθώ γιατί δεν με άφηνε να προχωρήσω στη ζωή μου. Αργότερα τους παρακολούθησα. Την παρακολούθησα για να δεν αν βρίσκεται μαζί του όχι για να της επιτεθώ. Με είχε διαβεβαιώσει ότι δεν είχε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο και είδα από τη δραστηριότητα στο Facebook ότι δεν ευσταθούσαν αυτά. Ήμασταν γνωστές και δεν υπήρχε λόγος να με σεβαστεί» είπε.

Το βιτριόλι και η τηλεόραση

Όπως είπε η Έφη Καρκαντζούλα, το βιτριόλι της καρφώθηκε στο μυαλό από μια εκπομπή στην τηλεόραση. «Δεν σκέφτηκα ότι θα πεθάνει. Από τα ακούσματα που είχα δεν προτεινόταν σαν φονικό όπλο, μόνο ως μέσο εκδίκησης. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να καταπιεί. Δεν είμαι δολοφόνος ουδέποτε σκέφτηκα. Ήμουν υπάκουη στους νόμους και είχα ήρεμη ζωή» είπε.

Η αγωνία της αναζήτησης

Όπως είπε απολογουμένη, έψαξε στο κέντρο της Αθήνας για να βρει βιτριόλι και βρήκε έναν άνδρα Πακιστανικης καταγωγής που τη βοήθησε. «Σε τρεις μέρες δώσαμε ραντεβού και μου το έφερε. Τον ρώτησα αν μπορούσε να μου βρει κάποιον να μου κάνει μια δουλειά χωρίς να του πω λεπτομέρειες και θα πληρωθεί. Μου έδωσε το τηλέφωνο του Πακιστανού αλλά δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω γιατί μιλούσε φαρσί. Όταν πήρα το υγρό το μετάγγισα σε ένα μεταλλικό ποτήρι, όχι 1 λίτρο γιατί θα χρειαζόμουν τεράστιο δοχείο και θα το έβλεπε η Ιωάννα. Ήταν 300 με 500 ml με καπάκι μπλε ήταν»

Για την στιγμή της επίθεσης

«Κατέβηκα στο υπόγειο και την περίμενα. Αυτή στέκονταν στο ασανσέρ ακριβώς μπροστά. Ήμουν από το πλάι της, δεν είχα οπτική επαφή μαζί της. Όπως της το έριξα εκείνη γύρισε αριστερά και την πέτυχε στο υπόλοιπο πρόσωπο. Έτρεξα, μπήκα στο ταξί, με άφησε σε ένα σημείο άσχετο να μη φαίνεται που πηγαίνω και πήρα μετά άλλο ταξί.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου