LIFE STYLE

Χρύσα Κατσαρίνη: Σοκάρει για την κακοποίηση από πρώην της – “Πήγε να με πνίξει“

χρύσα-κατσαρίνη-σοκάρει-για-την-κακοπ-369457

Μία κατάθεση ψυχής έκανε το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Χρύσα Κατσαρίνη, αγγίζοντας ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και προσωπικό θέμα και συγκεκριμένα την κακοποιητική συμπεριφορά από πρώην σύντροφό της.

Καλεσμένη της εκπομπής “Πρωινό” και της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, η γνωστή κωμικός και πρώην συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show ανέφερε, με αφορμή μια δική της παλαιότερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με τις γυναικοκτονίες, πως ο σύντροφός της την κακοποιούσε.

“Το κείμενο αυτό γράφτηκε όταν έγινε αυτό με τη Γαρυφαλλιά. Το πρόβλημά μου με όλο αυτό είναι ότι ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις ρίχνουμε την ευθύνη στις γυναίκες, δεν ξέρω αν έχετε δει, λέμε συνέχεια ’γιατί δεν έφυγε πιο νωρίς’, ’γιατί δεν το κατάλαβε’, κλπ… Αυτό που ήθελα να κάνω με την ανάρτησή μου είναι να προειδοποιήσω τα κορίτσια που ίσως να βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση και να μην το αντιλαμβάνονται και να μην το γνωρίζουν ή να τους είναι δύσκολο να το αποδεχτούν”, δήλωσε αρχικά ενώ μιλώντας για τη δική της εμπειρία ανέφερε πως βίωσε τόσο λεκτική όσο και σωματική κακοποίηση, καθώς όπως είπε, “πήγε να με πνίξει!”.

“Οι κακοποιητές έχουν το εξής χαρακτηριστικό. Δεν έρχονται να σε γνωρίσουν και σου λένε ’καλησπέρα, στο τέλος της σχέσης μας παίζει να σε στραγγαλίσω’. Δεν είναι αυτό. Ξεκινάνε λατρεύοντάς σε, είναι οι πιο δοτικοί άνθρωποι, η μεγαλύτερη αγάπη, το μεγαλύτερο αίσθημα που μπορείς να βιώσεις, σου λένε ότι σε αγαπάνε πάρα πολύ νωρίς. Ουσιαστικά έχουμε 4-5 ’χαρτιά’ στα χέρια τους. Όταν δεν ικανοποιούνται αρχίζουν και μειώνουν, όταν δουν ότι δεν μπορούν να μειώσουν απειλούν, όταν δεν τα καταφέρνουν παρακαλάνε και αν δουν ότι δεν πιάνει ούτε αυτό, σε λατρεύουν. Και παίζουν εναλλάξ με αυτά τα χαρτιά”, πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφέροντας πως για να καταφέρει κανείς να κρατήσει μια τόσο κακοποιητική σχέση πρέπει να είναι πολύ καλός στη χειραγώγηση.

Ερωτηθείσα γιατί η ίδια έμενε σε σχέση με έναν άνθρωπο που τη μείωνε, εξήγησε πως η συμπεριφορά του δεν ήταν πάντα έτσι, ενώ η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, χωρίς όμως να φτάσει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για κακοποιητή. “Θεωρείς ότι είναι στιγμιαίο, ότι είναι πάνω στο θυμό του. Δεν χώριζα ποτέ, χώρισα στο τέλος. Αισθάνεσαι ότι είσαι ο θύτης γιατί στο λέει ξεκάθαρα, ότι ’εσύ με έφτασες σε αυτό το σημείο, ποτέ δεν το έχω ξανακάνει αυτό, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει’. Οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι ο λόγος που έφτασε μέχρι εκεί. Ο άνθρωπος αυτός όταν τελείωσε η σχέση δεν το αποδέχθηκε ποτέ και μου είπε ότι έπαθε καρκίνο και έκλαιγα τόσο πολύ γιατί ένιωθα ότι εγώ του το δημιούργησα”, δήλωσε μεταξύ άλλων.
news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου