ΕΛΛΑΔΑ

Η Ζέτα Δούκα απαντά για τις καταγγελίες του MeToo

η-ζέτα-δούκα-απαντά-για-τις-καταγγελίε-402703

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη μίλησε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και σε ερώτηση για το ελληνικό MeToo, τονίζοντας πως μετά από όλο αυτό η ψυχή της είναι πιο ήρεμη.

«Η ψυχή μου είναι πιο ήρεμη πλέον. Είναι όλα πολύ σημαντικά, οτιδήποτε κάνεις, αν το κάνεις επειδή το χρειάζεσαι εσύ, το χρειάζεται η ψυχή σου, το έχεις φιλτράρει και το κάνεις με όλη σου την καλή διάθεση, ο κόσμος το παίρνει και βάζεις ένα λιθαράκι για μία αλλαγή που μπορεί να γίνει ντόμινο», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα.

«Όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλο τον κόσμο», πρόσθεσε επίσης η Ζέτα Δούκα. Θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη. «Από τη μία χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία να αλλάξει σελίδα και ο φόβος να περάσει στην αντίπερα όχθη, να μη φοβούνται τα θύματα αλλά αυτοί που έχουν διαπράξει τις πράξεις που πρέπει να διώκονται ποινικά. Από την άλλη, στενοχωριέμαι τόσο πολύ γιατί ξέρω ότι χρειάζεται μια διαδρομή πολύ βαριά σε επίπεδο ψυχολογίας» είχε πει η ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό» (18/5).

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου