ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησαν πάλι τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ

ξεκίνησαν-πάλι-τα-κορωνοπάρτι-στο-απθ-403128

Ξεκίνησαν και πάλι τα κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ , έπειτα από ένα διάλλειμα… λόγω καλοκαιριού.

Εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν στο σημείο το βράδυ της Παρασκευής, διασκεδάζοντας χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού, αφού κανένας δεν φορούσε μάσκα και φυσικά η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα… κακόγουστο αστείο.

Την ίδια ώρα, οι καταστηματάρχες και εργαζόμενοι του χώρου της εστίασης, ακολουθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ζητώντας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, για τους πελάτες που προτιμούν να καθίσουν στον εσωτερικό χώρο ενός μαγαζιού.

Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο του ThessToday.gr, νεαροί, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον, χορεύουν στους ρυθμούς του DJ, θυμίζοντας και πάλι εποχές προ-κορωνοϊού, ενώ πριν από μόλις λίγες ημέρες, οι ειδικοί συζητούσαν για αυστηρότερα μέτρα προστασίας στη Θεσσαλονίκη, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, κάποιοι επέλεξαν να σκαρφαλώσουν ακόμη και πάνω στα δέντρα για να χορέψουν, αλλά και να έχουν καλύτερη οπτική του πάρτι.

Το πάρτι διήρκησε μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενώ όταν σταμάτησε η μουσική, μερίδα ατόμων φώναξε υβριστικά συνθήματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

thesstoday.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου