ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στο κέντρο του Ρεθύμνου από φωτιά σε διαμέρισμα πάνω από καφετέρια

πανικός-στο-κέντρο-του-ρεθύμνου-από-φω-347384

Πανικός επικράτησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο κέντρο του Ρεθύμνου από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα που βρίσκεται πάνω από πολυσύχναστη καφετέρια, στη Λεωφόρο Κουντουριώτη στο κέντρο της πόλης.

Την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά από την κουζίνα στο σπίτι βρίσκονταν η 83χρονη ιδιοκτήτρια μαζί με τον γιο της. Η φωτιά ήταν εκτός ελέγχου και τα δύο άτομα προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το διαμέρισμα, χρησιμοποιώντας σκάλα, ωστόσο κατά την κατάβαση η ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η Πυροσβεστική, έσπευσε στο σημείο καθώς υπήρχαν φόβοι επέκτασης της φωτιάς σε ολόκληρο το κτίριο και κατόρθωσε να περιορίσει τις φλόγες.

Η 83χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο προσπαθώντας μαζί με το γιο της να συνέλθουν από το σοκ

Να σημειωθεί ότι η ζημιά που υπέστη το διαμέρισμα ανέρχεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις σε 8000 ευρώ ενώ κατά το χρονικό διάστημα 19.30-20.00 περίπου το βράδυ, στην πόλη του Ρεθύμνου υπήρχε διακοπή ρεύματος και η Πυροσβεστική εκτιμά ότι η ηλικιωμένη παρέλειψε να σβήσει την εστία της κουζίνας, με αποτέλεσμα αυτή να συνεχίσει να λειτουργεί μετά την επαναφορά του ρεύματος.

Τέλος τα ξημερώματα μια ακόμα φωτιά στο κέντρο της πόλης ξέσπασε σε ένα ημιυπόγειο σπίτι, στην οδό Ζαντζίου, αυτή τη φορά μικρότερης έκτασης και με λιγότερες υλικές ζημιές ύψους 400 ευρώ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου